Looking For Anything Specific?

Δεσποινα Βανδη My Greece : "My Greece": Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας ... / Το «my greece» που προβάλλεται στο mega και η δέσποινα βανδή βρέθηκαν στο γραφικό χωριό μυρτιά με την τραγουδίστρια να πηγαίνει και στο μουσείο του νίκου καζαντζάκη που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Δεσποινα Βανδη My Greece : "My Greece": Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας ... / Το «my greece» που προβάλλεται στο mega και η δέσποινα βανδή βρέθηκαν στο γραφικό χωριό μυρτιά με την τραγουδίστρια να πηγαίνει και στο μουσείο του νίκου καζαντζάκη που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού.. Η δέσποινα βανδή μας ταξιδεύει στην ελλάδα μας. Μαζί της ο βαγγέλης δρίσκας. Λίγο πριν από την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης θεατρικής παράστασης «το δικό μας σινεμά», η δέσποινα βανδή βρέθηκε στο «πρωινό» κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια ρώτησε τη γνωστή τραγουδίστρια για την τηλεοπτική εκπομπή «my greece» που παρουσιάζει στο «open». Πλάνα από την πόλη με τα ιστορικά κτίρια, τα μνημεία, το πάρκο σιδηροδρόμων και την μοναδική παραλία της των 5 χλμ. Η δέσποινα βανδή στο my greece, σε ένα ρόλο πολύ διαφορετικό από όσους την έχουμε δει μέχρι σήμερα, ανακαλύπτει διαφορετικά κάθε φορά μέρη της ελλάδας κι αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ιστορίες και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα.

Η δέσποινα μαζεύει πορτοκάλια και φτιάχνει τάρτα πορτοκάλι αφού επισκέφθηκε έναν τυπικό αργολικό πορτοκαλεώνα και μάζεψε πορτοκάλια, σε αυτό το σκηνικό η δέσποινα και ο βαγγέλης μας έδειξαν μια συνταγή για τάρτα πορτοκάλι. Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα. Η δέσποινα βανδή μέσα από το my greece μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της ελλάδας, με το τηλεοπτικό κοινό συνταξιδιώτη στις περιπλανήσεις της σε κάθε γωνιά της πανέμορφης χώρας μας. Πλάνα από την πόλη με τα ιστορικά κτίρια, τα μνημεία, το πάρκο σιδηροδρόμων και την μοναδική παραλία της των 5 χλμ. Η δέσποινα βανδή μας προσκαλεί να στο «my greece» το πάθος της γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα και γεύσεις ελλάδας, που ξυπνά τις αισθήσεις.

"My Greece": Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας ...
"My Greece": Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας ... from www.tlife.gr
Λίγο πριν από την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης θεατρικής παράστασης «το δικό μας σινεμά», η δέσποινα βανδή βρέθηκε στο «πρωινό» κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια ρώτησε τη γνωστή τραγουδίστρια για την τηλεοπτική εκπομπή «my greece» που παρουσιάζει στο «open». Η εκπομπή που προβλήθηκε την κυριακή 19 μαΐου, μια ξενάγηση στην όμορφη θεσσαλονίκη και τα. Η δέσποινα βανδή ταξιδεύει μαζί με τον αργύρη αγγέλου στην πανέμορφη κύθνο. Πρεμιέρα στο open την κυριακή 3 μαρτίου στις 20.00. Η βάσω ερωτεύτηκε την κρήτη και πια είναι το σπίτι της. Μια ιδιαίτερη μονομαχία προκάλεσε η δέσποινα βανδή, βάζοντας την βάσω λασκαράκη να μαγειρέψει μαζί με το σύζυγό της λευτέρη σουλτάτο. «my greece» με την δέσποινα βανδή. Πλάνα από τον ενετικό φάρο και την μοναδική παλιά πόλη των χανίων με τα εμβληματικά κτίρια.

Στα σοκάκια της… ιστορίας η δέσποινα επισκέφθηκε τον αγ.

Πρώτος σταθμός τα ιωάννινα με μια στάση στο μέτσοβο. Το «my greece» που προβάλλεται στο mega και η δέσποινα βανδή βρέθηκαν στο γραφικό χωριό μυρτιά με την τραγουδίστρια να πηγαίνει και στο μουσείο του νίκου καζαντζάκη που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του χωριού. Δέσποινα μαλέα) (τύμπιγκεν, 22 ιουλίου 1969) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια. Αυτή την κυριακή η δέσποινα βανδή μέσα από το my greece μας ταξιδεύει στο νησί των ιπποτών, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας. Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, από το my greece ταξιδεύει όμως και στη δήλο, στον ιερό χώρο απ' όπου ξεκίνησαν όλα. Κυριακή 21 απριλίου στις 20.00 στο οpen. Μια ιδιαίτερη μονομαχία προκάλεσε η δέσποινα βανδή, βάζοντας την βάσω λασκαράκη να μαγειρέψει μαζί με το σύζυγό της λευτέρη σουλτάτο. Ακολουθεί τα ίχνη της πλούσιας ιστορίας του νησιού και συναντά τους σύγχρονους αξιώτες που ζουν αγκαλιά με την. Η αγαπημένη σταρ μιλάει για την αννα βίσση, την επιτυχία, την αποτυχία, την εκπομπή της «my greece» αλλά και για το πώς καταφέρνει να παραμένει στην κορυφή της δημοφιλίας εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες. Στα σοκάκια της… ιστορίας η δέσποινα επισκέφθηκε τον αγ. Από τα πλακόστρωτα στενά της παλιάς μεσαιωνικής πόλης, στην μαγευτική ακρόπολη της λίνδου αλλά και τις αμέτρητες δαντελωτές παραλίες. Η δέσποινα βανδή (πραγματικό όνομα: Σε αυτό το επεισόδιο το «my greece» και η δέσποινα βανδή μας ξεναγούν στα χανιά, μία πόλη με μοναδική ομορφιά και πλούσια ιστορία.

Σε αυτό το επεισόδιο το «my greece» και η δέσποινα βανδή μας ξεναγούν στα χανιά, μία πόλη με μοναδική ομορφιά και πλούσια ιστορία. Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, από το my greece ταξιδεύει όμως και στη δήλο, στον ιερό χώρο απ' όπου ξεκίνησαν όλα. Η δέσποινα βανδή μέσα από το my greece μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της ελλάδας, με το τηλεοπτικό κοινό συνταξιδιώτη στις περιπλανήσεις της σε κάθε γωνιά της πανέμορφης χώρας μας. Κυριακή 21 απριλίου στις 20.00 στο οpen. Αυτή την κυριακή στο «my greece», η δέσποινα βανδή μας ξεναγεί στην καλαμάτα, στην σκιά του επιβλητικού ταΰγετου και στην αγκαλιά του μεσσηνιακού κόλπου.

«My Greece»: Σε ποιο νησί θα περιηγηθεί η Δέσποινα Βανδή ...
«My Greece»: Σε ποιο νησί θα περιηγηθεί η Δέσποινα Βανδή ... from www.tlife.gr
Στο my greece η δέσποινα βανδή θα έχει έναν ρόλο τελείως διαφορετικό από όσους την έχουμε συνηθίσει. Κυριακή 21 απριλίου στις 20.00 στο οpen. «my greece» με την δέσποινα βανδή. Η δέσποινα βανδή μας προσκαλεί να στο «my greece» το πάθος της γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα και γεύσεις ελλάδας, που ξυπνά τις αισθήσεις. Αυτή την κυριακή στο «my greece», η δέσποινα βανδή μας ξεναγεί στην υπέροχη σύμη. Δέσποινα μαλέα) (τύμπιγκεν, 22 ιουλίου 1969) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια. Στο τελευταίο επεισόδιο του «my greece», η δέσποινα βανδή μας ξενάγησε στην καλαμάτα, στην σκιά του επιβλητικού ταΰγετου και στην αγκαλιά του μεσσηνιακού κόλπου. Το my greece επισκέπτεται την μαγευτική νάξο.

Η δέσποινα μαζεύει πορτοκάλια και φτιάχνει τάρτα πορτοκάλι αφού επισκέφθηκε έναν τυπικό αργολικό πορτοκαλεώνα και μάζεψε πορτοκάλια, σε αυτό το σκηνικό η δέσποινα και ο βαγγέλης μας έδειξαν μια συνταγή για τάρτα πορτοκάλι.

Στα σοκάκια της… ιστορίας η δέσποινα επισκέφθηκε τον αγ. Στο τελευταίο επεισόδιο του «my greece», η δέσποινα βανδή μας ξενάγησε στην καλαμάτα, στην σκιά του επιβλητικού ταΰγετου και στην αγκαλιά του μεσσηνιακού κόλπου. Ακολουθεί τα ίχνη της πλούσιας ιστορίας του νησιού και συναντά τους σύγχρονους αξιώτες που ζουν αγκαλιά με την. Πρώτος σταθμός τα ιωάννινα με μια στάση στο μέτσοβο. Η δέσποινα βανδή στο my greece, σε ένα ρόλο πολύ διαφορετικό από όσους την έχουμε δει μέχρι σήμερα, ανακαλύπτει διαφορετικά κάθε φορά μέρη της ελλάδας κι αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ιστορίες και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Μάλιστα, φέτος η οικοδέσποινα θα μας ταξιδεύει σε κάθε. Σήμερα, κυριακή 23 ιουνίου, στις 20:00, στο open, η δέσποινα βανδή μέσα από το «my greece» μας ταξιδεύει στο νησί των ιπποτών, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας. Μια μαγική βόλτα στο νησί του φωτός. Η δέσποινα μαζεύει πορτοκάλια και φτιάχνει τάρτα πορτοκάλι αφού επισκέφθηκε έναν τυπικό αργολικό πορτοκαλεώνα και μάζεψε πορτοκάλια, σε αυτό το σκηνικό η δέσποινα και ο βαγγέλης μας έδειξαν μια συνταγή για τάρτα πορτοκάλι. Είναι μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες σε πωλήσεις δίσκων τα τελευταία χρόνια.στην πρεμιέρα του πρώτου κύκλου του the voice το 2014 αναφέρθηκε πως η. Αυτή την κυριακή στο «my greece», η δέσποινα βανδή μας ξεναγεί στην υπέροχη σύμη. Η δέσποινα βανδή ταξιδεύει μαζί με τον αργύρη αγγέλου στην πανέμορφη κύθνο. Αυτή τη σελίδα την αναγνωρίζω ώς επίσημη και διαχειρίζεται απο εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου.

Στο τελευταίο επεισόδιο του «my greece», η δέσποινα βανδή μας ξενάγησε στην καλαμάτα, στην σκιά του επιβλητικού ταΰγετου και στην αγκαλιά του μεσσηνιακού κόλπου. Η δέσποινα βανδή μάς ταξιδεύει στις ομορφιές της ελλάδας. Την πρεμιέρα της εκπομπής my greece θα παρακολουθήσουμε την κυριακή 3 μαρτίου στις 20.00 με την οποία οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στην ελλάδα με τη δέσποινα βανδή. Η εκπομπή που προβλήθηκε την κυριακή 19 μαΐου, μια ξενάγηση στην όμορφη θεσσαλονίκη και τα. Από τα πλακόστρωτα στενά της παλιάς μεσαιωνικής πόλης, στην μαγευτική ακρόπολη της λίνδου αλλά και τις αμέτρητες δαντελωτές παραλίες.

My Greece | Κύθνος | Μέρος Α' | OPEN TV
My Greece | Κύθνος | Μέρος Α' | OPEN TV from s.tvopen.gr
Μαζί της ο βαγγέλης δρίσκας. Πλάνα από τον ενετικό φάρο και την μοναδική παλιά πόλη των χανίων με τα εμβληματικά κτίρια. Η αγαπημένη σταρ μιλάει για την αννα βίσση, την επιτυχία, την αποτυχία, την εκπομπή της «my greece» αλλά και για το πώς καταφέρνει να παραμένει στην κορυφή της δημοφιλίας εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες. Η δέσποινα μαζεύει πορτοκάλια και φτιάχνει τάρτα πορτοκάλι αφού επισκέφθηκε έναν τυπικό αργολικό πορτοκαλεώνα και μάζεψε πορτοκάλια, σε αυτό το σκηνικό η δέσποινα και ο βαγγέλης μας έδειξαν μια συνταγή για τάρτα πορτοκάλι. Αυτή την κυριακή στο «my greece», η δέσποινα βανδή μας ξεναγεί στην καλαμάτα, στην σκιά του επιβλητικού ταΰγετου και στην αγκαλιά του μεσσηνιακού κόλπου. Η εκπομπή που προβλήθηκε την κυριακή 19 μαΐου, μια ξενάγηση στην όμορφη θεσσαλονίκη και τα. Η δέσποινα βανδή, με το… δισάκι της στον ώμο και παρέα τον γνωστό σεφ και culinary expert, βαγγέλη δρίσκα, ετοιμάζονται να «οργώσουν» όλη την ελλάδα σ' ένα πολύ ξεχωριστό ταξίδι γεύσεων και εικόνων! Αυτή την κυριακή η δέσποινα βανδή μέσα από το my greece μας ταξιδεύει στο νησί των ιπποτών, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας.

Στο «my greece» η δέσποινα μας συστήνει κάθε φορά διαφορετικά μέρη, αναδεικνύοντας την ιστορία και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα.

Στο τελευταίο επεισόδιο του «my greece», η δέσποινα βανδή μας ξενάγησε στην καλαμάτα, στην σκιά του επιβλητικού ταΰγετου και στην αγκαλιά του μεσσηνιακού κόλπου. Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα και γνωρίζει τους ανθρώπους του τόπου. Πλάνα από την πόλη με τα ιστορικά κτίρια, τα μνημεία, το πάρκο σιδηροδρόμων και την μοναδική παραλία της των 5 χλμ. Σήμερα, κυριακή 23 ιουνίου, στις 20:00, στο open, η δέσποινα βανδή μέσα από το «my greece» μας ταξιδεύει στο νησί των ιπποτών, το τέταρτο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας. Ακολουθεί τα ίχνη της πλούσιας ιστορίας του νησιού και συναντά τους σύγχρονους αξιώτες που ζουν αγκαλιά με την. Από τα πλακόστρωτα στενά της παλιάς μεσαιωνικής πόλης, στην μαγευτική ακρόπολη της λίνδου αλλά και τις αμέτρητες δαντελωτές παραλίες. Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο «my greece» με την δέσποινα βανδή αυτή την κυριακή στο open στις 20.00. Η δέσποινα βανδή στο my greece, σε ένα ρόλο πολύ διαφορετικό από όσους την έχουμε δει μέχρι σήμερα, ανακαλύπτει διαφορετικά κάθε φορά μέρη της ελλάδας κι αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ιστορίες και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Η δέσποινα βανδή, με το… δισάκι της στον ώμο και παρέα τον γνωστό σεφ και culinary expert, βαγγέλη δρίσκα, ετοιμάζονται να «οργώσουν» όλη την ελλάδα σ' ένα πολύ ξεχωριστό ταξίδι γεύσεων και εικόνων! Η δέσποινα βανδή ταξιδεύει μαζί με τον αργύρη αγγέλου στην πανέμορφη κύθνο. Στο τελευταίο επεισόδιο του «my greece», η δέσποινα βανδή μας ξενάγησε στην καλαμάτα, στην σκιά του επιβλητικού ταΰγετου και στην αγκαλιά του μεσσηνιακού κόλπου. Μάλιστα, φέτος η οικοδέσποινα θα μας ταξιδεύει σε κάθε. Αυτή τη σελίδα την αναγνωρίζω ώς επίσημη και διαχειρίζεται απο εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου.

Δέσποινα μαλέα) (τύμπιγκεν, 22 ιουλίου 1969) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια my greece. Η δέσποινα βανδή μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι.

Posting Komentar

0 Komentar